dimecres, 5 de setembre del 2012

COMUNICAT ENVIAT A LES ESCOLES



Benvolguts:

El Motiu d'aquest correu es  informar-vos que s'ha constituït una plataforma anomenada sos educació publica Alt Empordà, aquesta plataforma està formada per mares, pares, alumnes, mestres i professors. Que portem els nostres fills, treballem o som alumnes de diferents  centres d'educació infantil, de primària o de secundaria de la ciutat de Figueres. 
Ara per ara la plataforma està constituïda per a més de 60 persones que compartim una gran preocupació pels efectes que les retallades tindran en la qualitat de l'educació.

L'idea de construir una plataforma es va començar a gestar finals de juny, i al llarg d'aquest estiu hem anat fent diferents reunions per a concretar les accions a fer, en aquesta línia tenim prevista  la presentació de la Plataforma en roda de premsa el proper divendres dia 7 de setembre a les 5 de la tarda a la biblioteca de Figueres. 

La primera acció que ens proposem serà la d'aconseguir el màxim d'adhesions al manifest que hem redactat (document adjunt) per aquest motiu es dirigim a tots els centres educatius per demanar-vos la vostra opinió i així mateix, demanar-vos que en els claustres els consells escolars i les AMPA es pugui discutir l'adhesió del vostre centre i la vostra associació al manifest, estem convençuts que la situació social i econòmica del nostre país és extraordinàriament delicada però creiem que és injust retallar encara més la qualitat de l'educació.

I entenem que és necessari que tots junts puguem manifestar el nostre rebuig a aquesta injusta situació. Com diem al nostre manifest l'educació de qualitat és la nostra única garantia de futur com a societat i no ens podem permetre cap retrocés en aquest aspecte. Si ens ajuntem tots podem aconseguir fer sentir la nostra veu amb més força. I manifestra-nos públicament en contra de les retallades és sobretot una qüestió de dignitat. 

Podeu fer-nos arribar qualsevol comentari i/o suggeriment a aquest mateix correu des del que us enviem la informació. Així com fer-ne la màxima difusió possible.

  
http://plataformasoseducacio.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada